Skärmavbild 2019-04-26 kl. 09.43.56.png

Vi söker en frilansare med ansvar för e-bokskonvertering till redaktionen i Helsingborg!

Du kan allt om hur man konverterar ett manus i PDF till EPUB-fil och har tillgång till rätt programvara så att filen lever upp till teknisk standard. Du vet också hur man kvalitetssäkrar och kontrollerar den konverterade filen på olika plattformar. Erfarenhet av grafisk formgivning kan även ge dig uppdrag som sättare/formgivare av både fack- och skönlitteratur. Vi vill att du sitter en stor del av arbetsveckan på vår redaktion i HD-huset. För mer information och ansökan är du välkommen att kontakta carola@hoi.se.

Hoi Förlag grundades 2010 och är ett modernt bokförlag som sätter författarens intressen i första rummet. Förlaget – tillsammans med imprintet Lusthuset Förlag och Hoi Forlag i Danmark – ger årligen ut över 150 titlar varav cirka 100 i EPUB-format. Vi har kontor i både Helsingborg och Stockholm. 

Vi söker frilansande marknadsassistent på deltid till redaktionen i Stockholm!

Du har dokumenterad erfarenhet av införsäljning till återförsäljare, digital marknadsföring och att arbeta med presskontakter. Har du arbetat med det här i bokbranschen är det ett plus. Hör av dig till marknad@hoi.se med referenser.

Vi söker en frilansande stjärna på sociala medier!

Du har stor erfarenhet av sociala medier, ett glatt humör och ser möjligheter i allt.

Hör av dig till oss på info@hoi.se med referenser.