Back to All Events

Pia Kask signerar på Akademibokhandeln i Kalmar

  • Akademibokhandeln Norra Långgatan 26 392 32 Kalmar (map)

Träffa Pia Kask på Akademibokhandeln i Kalmar där hon signerar sin spänningsroman Bestraffaren.
Civilutredaren Hannah Fors hjälper polisen Henrietta Rollins att utreda grova brott i Wästholm, en kuststad i ekonomisk nedförsbacke där befolkningsmängden minskar i samma takt som arbetstillfällena. 
När två tonåringar hittas mördade verkar morden först slumpmässiga. Men när ytterligare en flicka försvinner och hittas svårt skadad står det klart för Hannah och Henrietta att de har med en seriemördare att göra. Alla offren har blivit strypta med ett läderbälte.

FORS1_Bestraffaren_omslag_WEBB.jpg

Bestraffaren är Pia Kasks debutroman och första boken om Hannah Fors. Serien sticker ut med sin svarta humor och sitt färgstarka persongalleri.