shutterstock_112606778.jpg

Christer Pettersson

Christer är civilekonom och har mer än femton års erfarenhet av digitalisering, e-handel, SEO och content marketing, om vilket han skriver löpande på olika bloggar och sajter, bland annat på sin egen blogg om content marketing och SEO.

Christer är också en uppskattad föreläsare inom e-handel, content marketing och SEO - här hittar du mer information om hur du kan boka en föreläsning.

Christer Pettersson är född i Linköping 1967, men är uppvuxen i Tyresö söder om Stockholm. Han arbetar som ansvarig för e-handel och digitalisering på Hultafors Group, ett svenskt företag med verksamhet runt om i världen med produkter som arbetskläder, handverktyg och stegar som ger professionella användare effektivitet, funktion, skydd och säkerhet. Han har tidigare haft liknande befattningar på finansbolaget Arvato, medieföretaget IDG, sökföretaget Eniro och på den nordiska researrangören Apollo.

Gräv guld i dina egna kanaler är Christers åttonde bok. Den visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet med hjälp av content marketing och SEO – utan att det ska behöva kosta en massa pengar.

Utöver sitt arbete på Hultafors Group är Christer även engagerad som föreläsare och rådgivare  i olika digitaliseringsinitiativ, e-handelsprojekt och utbildningar inom e-handel och digital marknadsföring: Dammtussen.seIHM Business SchooolInfoo.seNextphase.se och Visionera.se.

twitter.com/christerp
linkedin.com/in/christerpettersson/